Hola,
¿Saps com reutilizar les teves càpsules?

Què és Klapcap?

Klapcap® és un envasador de càpsules domèstic, dissenyat, produït i patentat a Barcelona, que serveix per reutilitzar les càpsules plàstiques compatibles amb el sistema Nespresso®. Ho podràs utilitzar com a substitut o com a complement a la compra de càpsules de cafè preparades.

Dona-li un nou ús a la teva cafetera Nespresso® preparant INFUSIONS amb Klapcap®.

Preparar un café

Reutilitzar les càpsules

Preparar una infusió


Alex Mesa, Inventor de Klapcap®
    

La idea de Klapcap® va sorgir un matí de Nadal fa més de quatre anys quan l’ Àlex va trobar ala seva mare reomplint una càpsula de cafè a la cuina…No quedaven més càpsules i totes les botigues eren tancades! 

Va ser en aquell moment quan l’ Àlex es va proposar trobar una solució per no haver de dependre mai més de la compra de càpsules per poder prendre un cafè. 

Els anys de treball en equip de tots el membres de Klapcap®, aportant coneixements, experiència, vivències personals, inquietuds i solucions, s’han materialitzat en un producte que trenca amb el model tradicional de consum de cafè i infusions en càpsula. 

Volem compartir el què hem après i aconseguit en aquests anys… Volem oferir a tothom la possibilitat d’escollir la qualitat del producte que volen prendre, quants diners volen estalviar i quant volen cuidar el nostre planeta. 

Jo escullo… Tu esculls?